Aan huis

Wanneer je een drukke baan hebt, een hectisch gezinsleven of veel sociale contacten, is het een extra drempel om nog ergens heen te moeten. Toch hebben jullie besloten om in relatie- of gezinstherapie te gaan, om de irritaties, problemen of patronen te kunnen doorbreken. Daarom bied ik ook therapie aan huis. Het is bovendien een veilige omgeving, je hebt geen reiskosten, er is geen oppas nodig en voor mij als therapeut zie ik veel meer hoe het er “in het echt” aan toe gaat. Daarnaast hangen er mooie foto’s van grootouders of de hond, vakantiefoto’s van het gezin waardoor de positieve punten in het gezin ook beter zichtbaar zijn.

Ook voor ouderen biedt relatie- en gezinstherapie aan huis een goede uitkomst. Als je bijvoorbeeld niet goed ter been bent of je veiliger voelt in je eigen omgeving. Ik kan bij je thuis komen of naar het verzorgingstehuis waar je verblijft. In het laatste geval is het soms ook mogelijk om een ruimte te reserveren in het verzorgingstehuis zelf.

De voordelen op een rij:

  • Een persoonlijke benadering: kleinere praktijken besteden in de regel meer aandacht aan hun cliënten;
  • De mogelijkheid om in de avond uren een afspraak te maken.
  • In je eigen vertrouwde omgeving: geen reiskosten naar een instelling.
  • Persoonlijk: als je naar Relatietherapie aan huis belt, kom je bij mij terecht en niet bij een secretariaat;
  • Een enthousiaste therapeut : die blijft kijken met een kritische blik op haar eigen functioneren middels intervisie en leertherapie;
  • Geen wachtlijsten: er kan nog voor dezelfde week een afspraak worden gepland.